InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

De inrichting van je nieuwe huis

Published / by admin / Leave a Comment

Zijn de bouwvakkers momenteel bezig met het bouwen van je huis en ben je ondertussen al op zoek naar mooie meubels en de complete inrichting van je huisje? Neem dan eens een kijkje bij een woonwinkel en doe een indruk op van wat er allemaal mogelijk is. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Woonboerderij Maja in Drachten. Deze woonwinkel werkt met sfeervolle materialen met een eigen karakteristieke uitstraling. Binnen de woonwinkel wordt op een ambachtelijke manier gewerkt, met een eigen, typerende stijl.

Voor alles op woongebied

Bij deze woonwinkel kun jeterecht voor alles op het gebied van wonen en inrichting. Denk hierbij niet alleen aan mooie meubels en leuke accessoires, maar ook aan vloeren. Woonboerderij Maja heeft namelijk een specialisatie in het leggen van en het adviseren over harde vloeren. In de showroom kun je de mogelijkheden bekijken en kunt ook nog eens gedegen advies ontvangen.

Wanneer je dus op zoek bent naar een vloer voor uw nieuwe huis, is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan Woonboerderij Maja. Je zult met tal van idee├źn terugkomen en wellicht met een compleet nieuwe vloer!

Bent u benieuwd? Neem dan eens een kijkje bij www.woon-boerderijmaja.nl

Meubels op maat

Maatwerk aan meubels is ook mogelijk bij deze woonwinkel. Op deze manier worden de meubels aangepast zodat ze voldoen aan je persoonlijke wensen. Prettig toch? Zo kun je bijvoorbeeld een meubel in je eigen stijl of kleur laten maken, waardoor het meubel perfect zal passen in het interieur dat je voor ogen hebt. Meubels op maat, je hoort het wellicht niet vaak. Maar bij Woonwinkel Maja is het mogelijk. Ga snel eens een kijkje nemen in de sfeervolle showroom van dit mooie bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *