InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

Deurklinken

Published / by admin / Leave a Comment

Aan het verbouwen en nieuwe deuren gezet? Of is een deur kapot gegaan en heb je een nieuwe deurklink nodig? Wat jouw reden ook is voor een nieuwe deurklink, in dit artikel zullen we je alles uitleggen waar een goed deurklink aan moet voldoen en wat de beste plek is op het net waar je een stijlvolle deurklink kunt aanschaffen voor een zeer scherpe prijs. Lees verder voor alles over deurklinken.

Waar moet een goede deurklink aan voldoen?

Een goede deurklink past niet alleen goed bij zijn omgeving (is de deurbel zilverkleurig, ga dan ook voor een zilverkleurige deurklink), maar hij ligt ook goed in de hand. Je hebt vast wel eens de ervaring van een klink die maar niet open leek te gaan hoe hard je er ook in kneep. Dit is een voorbeeld van een slechte deurklink. Daarnaast zijn goede deurklinken ook beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Een klink voor een binnendeur heeft namelijk compleet andere vereisten dan een klink voor een buitendeur. Een buitendeurklink heeft namelijk vaak ook een slot ingebouwd. Want deze moet inbrekers buiten houden.

 

Wat is de beste plek om een deurklink aan te schaffen?

Wij raden iedereen die dit leest aan om hun deurklinken aan te schaffen bij Deurbeslag-expert. Klik op deze link om naar hun homepagina te gaan. Je zult zien dat ze een groot assortiment hebben van allerlei verschillende soorten klinken (voor binnen én voor buiten). Als je dus een nieuwe deurklink wilt aanschaffen kun je bij hen terecht voor al je benodigdheden. Daarnaast kun je ook ander veiligheidsbeslag kopen. Denk dan aan extra veilige sloten die ook beveiligen tegen de laatste inbreektechnieken (zoals kerntrekken, waarbij het complete slot met behulp van simpel gereedschap binnen enkele seconden uit de deur kan worden getrokken). Mocht je vragen hebben over deurklinken of welke stijl het beste zou passen in jouw interieur. Laat dan een vraag of opmerking achter in de comments. Wij geven je graag z.s.m. antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *