InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

Elektrische rolluiken kopen voor het beveiligen van een woning

Published / by admin / Leave a Comment

Elektrische rolluiken zijn voor een bescherming van de woning zeer handig. Rolluiken houden mensen op afstand en zorgen ervoor dat er geen zon binnenkomt en ook geen ongewenste personen. Dit komt door de uitstraling van de rolluiken. De rolluiken zijn elektrisch en kunnen vanaf afstand worden bediend met een afstandsbediening. Een andere manier van bedienen is met een schakelaar of handbediening.

Bediening

Er zijn 3 soorten bediening mogelijk bij de Heroal rolluiken. Een handbediening, schakelaar of afstandsbediening. Deze bedieningen kunt u zelf kiezen. De meest gekozen rolluiken zijn de rolluiken met schakelaar. Deze rolluiken bieden meer gemak, maar de kosten voor de handbediening zijn lager. De Heroal HK842 rolluiken zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. De rolluiken zijn zo gevormd dat in de winter als de temperatuur onder het vriespunt komt de rolluiken niet vast komen te zitten. De meeste rolluiken hebben dit wel, en hier heeft Heroal een groot voordeel in.

Voordelen

De Heroal rolluiken bieden veel voordelen. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen. Het maakt niet uit of het handmatig of elektrisch is. De elektrische rolluiken bieden iets meer gemak door de schakelaar en de afstandsbediening.

Een ander groot voordeel is dat de rolluiken op maat gemaakt kunnen worden. Bij het aanvragen van de offertes kan de kleur gekozen worden maar ook de maat. Na het aanvragen van de kleur kan een kleurmonster gegeven worden. U kunt dan thuis kijken of de kleur gewenst is.

De rolluiken werken voor beveiliging, maar hebben direct ook andere functies. Zo zijn de rolluiken

  • Zonwerend
  • Verduisterend
  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Privacy bieden

Beveiliging van een huis is belangrijk. Als het rolluik op de begane grond wordt geplaatst heeft het rolluik vooral een beveiligende of inbraak werende functie. Door de uitstraling die het huis heeft wordt er minder ingebroken. Dit komt omdat er niet naar binnengekeken kan worden.

Kosten rolluiken

Rolluiken verschillen in prijs. De een is handmatig te bedienen en de ander elektrisch. Dit verschilt ook al in prijs. De handmatige rolluiken zijn goedkoper dan de elektrische. Die bevatten een motortje en kunnen op afstand bediend worden. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Ook zijn de rolluiken die op maat gemaakt worden ook prijziger dan de standaard rolluiken. Ook zijn er nog andere factoren die de prijs bepalen:

  • De grootte van het rolluiken
  • Materiaal van de rolluiken

Het verschil in prijs kan groot zijn. Maar ondanks deze verschillen is de kwaliteit van de Heroal rolluiken groot. Er wordt standaard een garantie gegeven van 5 jaar. En voor deze rolluiken bent u goed beveiligd thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *