InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

Nijmegen kiest steeds vaker voor metaal op maat!

Published / by Jens / Leave a Comment

Metaalbewerkingsbedrijven in Nijmegen bieden een uitstekende oplossing voor plaatwerk op maat. Want door de ontwikkeling is naast het knippen van plaatwerk ook het buigen van plaatwerk mogelijk. Onderdelen zijn perfect op elkaar toe te passen zoals puzzelstukken. Ideaal voor uw dak- en gevel gerelateerde projecten. Dit wordt ook steeds vaker bij moderne nieuwbouw gebruikt. Metaal is in vele kleuren verkrijgbaar. Gepatineerd (zwart of grijs) of gelakt (alle RAL-kleuren). Metaalbewerking Nijmegen kent talloze voordelen met meerdere plaatmaterialen.

Zink op maat sluit perfect aan op uw dak.

In Nijmegen wordt zink vaak toegepast voor de bekleding van daken en gevels. Dit kan omdat zink er de ideale eigenschappen voor heeft. Het combineert een zeer lange levensduur met een uitstekende bewerkbaarheid. Hierbij gaat de duurzaamheid samen met optimaal verfijnde mogelijkheden. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar ook een goede installatie van het product is zeer belangrijk. Tevens is zink volkomen waterdicht. Met een robuust stevigheid. De levensduur van zink kan oplopen tot 50 jaar. Dus zelfs uw kleinkinderen zullen er profijt van hebben. 

Naadloze metaalbewerking in Nijmegen.

Dankzij de lange levensduur en makkelijke bewerkbaarheid kiezen veel architecten in Nijmegen om hun ontwerpen af te werken met aluminium. Aluminium kunt u op diverse manieren toepassen in Nijmegen. Het biedt diverse voordelen en geeft uw pand een unieke uitstraling. Gezien aluminium de ideale eigenschappen heeft tegen weersomstandigheden maakt het ideaal om toe te passen voor uw pand.

Op zoek naar een vakspecialist?

Metaalbewerking in Nijmegen draait niet alleen om kwaliteit, maar ook om persoonlijke communicatie. Meeste vakspecialisten gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen, zodat ze een geschikt mogelijk design kunnen creëren. Ook snelheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn twee kenmerken die vakspecialisten in Nijmegen kunnen realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van metaalbewerking in Nijmegen en omstreken? Dan raden wij het aan om naar google te gaan en te zoeken naar “Metaal Nijmegen”. U kunt dan de diverse metaalbewerkingsbedrijven in Nijmegen raadplegen en kijken of zij u kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *