InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

Relatiegeschenken bedrukken en relatiebeheer?

Published / by admin / Leave a Comment

Als bedrijf zijnde is het van groot belang om bekendheid te creëren. Dit kan je op meerdere manieren doen. Er zijn veel opties, toch blijkt dat relatiegeschenken bedrukken vaak als goede manier wordt beschouwd. Dit komt doordat iedereen het leuk vindt om een cadeautje te ontvangen. Dit is natuurlijk wat moeilijker op het business-to-business vlak, maar niet onmogelijk. Als u een bedrijf heeft die veel te maken heeft met samenwerkingen die langer dan een jaar duren, is dit een fantastische optie. Je creëert hiermee namelijk een meerwaarde in relatiebeheer. Elke klant is anders daarom is het handig om meerdere relatiegeschenken te hebben bedrukt met het bedrijfslogo of naam.

Relatiegeschenken bedrukken, maar welke?

De producten zoals een bedrukte mok zal telkens weer gebruikt worden waardoor een klant elke keer weer het bedrijfslogo ziet. Dit gecombineerd met contact onderhouden is een zeer krachtige formule. Het beste moment om de bedrukte relatiegeschenken uit te delen is bij mijlpalen of feestdagen. Hierdoor erkent u de klant en ervaart de klant een goed gevoel. Deze zal met een fijn gevoel met u om gaan en langer klant blijven. Dan vraagt u zich natuurlijk af welke producten zijn het beste. De meest verkochte producten zijn mokken, pennen of powerbanks. Deze kunnen worden bedrukt voor een relatieve lage prijs. Tegenwoordig heeft iedereen het probleem dat de batterij bijna op is van zijn/haar mobiel. De klanten zullen door hun bedrukte relatiegeschenken veel tijd door brengen met het bedrukte product, en daarvoor dus ook met het bedrijf.

Relatiebeheer met relatiegeschenken

Samenvattend is het dus erg belangrijk voor het relatiebeheer om aan relatiegeschenken te doen. Het kan het verschil maken tussen uw bedrijf en dat van uw concurrent. Er zijn op dit moment veel specialisten die deze service kunnen leveren. Hierdoor moet u een keus maken tussen velen. De prijs-kwaliteit verhouding kan nogal variëren. Daarom zou u het beste kunnen gaan voor zintuig.nl zij bestaan al sinds 1998 en zijn hierdoor echt specialist op het gebied van relatiegeschenken bedrukken voor bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *