InHolland Alumni Bouwkunde

Alles over bouw en bouwkunde!

Val nu op met unieke parkeerbordjes!

Published / by Jens

Wilt u als bedrijf meer opvallen op uw bedrijfsterrein? Zoekt u hiervoor naar unieke parkeerbordjes die u zelf kunt ontwerpen? Dan bent u hier aan het juiste adres om hier meer over te leren. Met eigen parkeerbordjes is het namelijk mogelijk om uw bedrijf op een unieke manier af te scheiden van uw concurrenten. Het komt vaak voor dat een bedrijfsterrein is omgeven met meerdere bedrijven. Klanten kunnen hierdoor niet meteen doorhebben waar zij moeten zijn. Wilt u meer weten over hoe u uw eigen parkeerborden kunt designen en laten maken? Lees dan snel verder om op te vallen met uw eigen unieke parkeerbordjes! 

parkeerbord-sign 

Wees uniek in uw bedrijfsvoering 

De term “uniek zijn” wordt vaak gebruikt door veel bedrijven, zonder dat zij dit in hun bedrijfsvoering uitvoeren. U kunt uzelf hier echter wel in onderscheiden als u let op de kleine details. Met parkeerbordjes laat u direct zien dat u uniek én effectief te werk gaat als bedrijf. Dit is een factor die klanten bewust of onbewust meenemen in hun besluit om met u in zee te gaan. Dit gebeurt vooral in tijden als deze waar er veel concurrenten zijn in élke branche.


Veel mogelijkheden in uw ontwerp

Wanneer u besluit om parkeerbordjes te laten ontwerpen bent u voorzien van veel mogelijkheden om uw parkeerbord nóg meer op te laten vallen. Zo kunt u een eigen tekst plaatsen op het parkeerbord. U wilt natuurlijk effectief en duidelijk zijn, maar u kunt dit uiteraard op uw eigen manier duidelijk maken. Zo kunt u wellicht kiezen om een pakkende slogan te gebruiken waarmee u meteen uw bedrijfsidentiteit duidelijk maakt. Dit is niet alleen handig voor uw eigen medewerkers, maar vooral ook voor bezoekende klanten. Daarnaast kunt u uw parkeerbordjes voorzien van uw logo. Ook kunt u andere afbeeldingen verwerken op het parkeerbord.